SCHENGEN VİZELERİ
=> İTALYA
=> FRANSA
=> Çek Cumhuriyeti
=> HOLLANDA
VİZESİNİ ALDIĞIMIZ ÜLKELER
hacc fiyatlarımız
UMRE FIYATLARI
RAMAZAN UMRESİ PROGRAMLARI
HACC
UMRE
VİZE HAKKINDA
KONSOLOSLUKLAR
TERCUME FİYATLARIMIZ
İletişim
Ziyaretşi defteri
Hakkımızda
 

Çek Cumhuriyeti

 

ÇEK CUMHURİYETİ

Ticari Vize için Gerekli Evraklar

 

 

·  Geçerli pasaport, pasaportun bitim süresi dönüş tarihinden sonra  en az 3 ay  geçerli olmalıdır ve vize için bos sayfası bulunmalıdır.

·  Pasaport Fotokopisi - pasaportun resimli sayfasının, geçerlilik süresi sayfasının,  kimlik bilgileri sayfasının, en arka sayfasının ve son altı ay içerisinde alınmış Schengen vizelerinin fotokopisi.

·  Seyahat eden her şahıs için (beraber seyahat edecek reşit olmayan çocuklar dahil olmak üzere) okunaklı ve eksiksiz doldurulmuş ve pasaport sahibi tarafından imzalanmış orijinal başvuru formu.  Form büyük harflerle her kutuya bir harf gelecek şekilde doldurulacak ve kutuların dışına hiçbir şey yazılmayacak. Başvuru formları Vize bölümü çalışma saatleri içinde vize bölümünden veya buradan ücretsiz olarak temin edilebilir.

·  Yakın zamanda çekilmiş 1 adet orijinal 3,5cm x 4,5cm boyutunda vesikalık fotoğraf. Fotoğrafın arka planı açık renkte olmalıdır.

·  Tüm seyahat süresini kapsayan seyahat sigortası.(minimum 30,000 euro´luk, ani hastalanmaları, yaralanmaları ve ülkeye dönüş masraflarını karşılayan.) Kısa sureli çok girişli vize alınması durumunda ilk seyahatten sonraki seyahatler içinde Sigorta yapılacağını bildiren deklarasyon imzalanmalıdır.(Deklarasyonu Konsolosluk vize bölümünden veya buradan temin edebilirisiniz.) Seyahat sigortasının minimum seyahatin başlangıcından bir gün önce başlayıp seyahat bitişinden bir gün sonra bitecek şekilde düzenlenmesi gerekmektedir.

·  Ticari vize başvurularında davetiye zorunludur. Davet mektubu şunları içermelidir.

·  Şirketin İmza Sirküleri Fotokopisi

·  Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

·  Şirketin Vergi Levhası

·  Şirketin Faaliyet Belgesi

·  Vize isteyen kişi şirket imza yetkilisi veya şirket ortağı değil ise SSK işe giriş bildirgesi ve son aya ait maaş bordrosu

·  Finansal belgeler : Kişisel banka hesabı ( geçmişe ait onaylı dökümüyle birlikte, seyahat giderlerinin karşılanması için banka hesabında gün başına minimum 70 YTL bulunmalıdır) veya orijinal kredi kartı ekstresi.

·  Gerekli gördüğü taktirde konsolosluk yetkilileri başvuru sahibinden ek belgeler isteyebilir.

 

 


Bugün 4 ziyaretçi (41 klik) kişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=