SCHENGEN VİZELERİ
VİZESİNİ ALDIĞIMIZ ÜLKELER
=> UKRAYNA
=> ROMANYA
=> MISIR
=> SUDAN
=> BULGARİSTAN
=> israil
=> RUSYA
=> CEZAYİR
=> SIRBİSTAN
=> PAKİSTAN
=> ÇİN VİZESİ
=> BELARUS
=> MOLDOVYA
=> ÖZBEKİSTAN
hacc fiyatlarımız
UMRE FIYATLARI
RAMAZAN UMRESİ PROGRAMLARI
HACC
UMRE
VİZE HAKKINDA
KONSOLOSLUKLAR
TERCUME FİYATLARIMIZ
İletişim
Ziyaretşi defteri
Hakkımızda
 

MISIR

MISIR
IS VIZESI / TİCARİ ( TEK GIRISLI VIZE ) MURACAATLARINDA EKTEKI BELGELER GEREKMEKTEDIR
PASAPORT
En az 6 ay geçerlilik süresi ve boş vize sayfası bulunması gerekmektedir.

1 ADET VESIKALIK FOTOĞRAF
  • Fotoğraflar mutlaka yeni çekilmiş ve vesikalık olup.
  • Aile refakatindeki her cocuk icin bir adet ilave vesikalik fotograf gerekmektedir.

VİZE FORMU
  • Vize formu eksiksiz olarak doldurulmalı ve arka sayfa imzalanmalidir (Form daktilo veya tükenmez kalem ile okunaklı olarak doldurulmalidir)
  • Forma fotograf zimba ile ilistirilmelidir.
EŞ VE ÇOCUKLARIN VİZE TALEPLERİ
  • Eğer eşiniz ve çocuklarınıza da vize talep edecek iseniz.
  • Onlar içinde birer adet vize formu doldurmanız, imzalatmanız.
  • Her birinin adi ve soyadi, pasaport numarasi dilekçe ve davetiyede yazilmasi gerekmektedir

    KONSOLOSLUĞA HİTABEN DİLEKÇE
  • Firmanın antetli kaşeli-imzalı kağıdına, (sirket adresi, telefon numaralari belirtilmelidir).
  • Misir konsoloslugu dikkatine ingilizce olarak yazilmasi gerekmektedir. (Turkce dilekceler kesinlikle isleme alinmamaktadir.)
  • Vize talep edilen kişinin firmadaki görevi, pasaport numarasi is amacli seyahat nedeni dilekcede belirtilmelidir
  • Misirda bulunacagi süreler tarih olarak belirtilmelidir .
  • 10 kişi ve üzeri grup ticari vize taleplerinde soyada göre alfabetik liste hazırlanmalıdır.

DAVET YAZISI


·Bağlantıda olduğunuz firmadan adınıza hitaben antetli kağıda kaşeli-imzalı Misir konsoloslugu dikkatine ingilizce ya da arapca olarak yazilmalidır.
·Original olarak elden ya da fax yoluyla yapilmalidir.
·Davet eden şirketin adresi, telefon numaralari çok net şekilde okunabilmelidir.
·Vize talep edilen kişinin adi,soyadi , pasaport numarasi ve Misirda bulunacaği süre yazmalidir.


·TEK GIRIS VIZE (is, ogrenci, misirda ikamet edenler icin).
UCRETI 100 DOLAR
Vize islemi Pasaportun, butun ilgili evraklarla birlikte eksiksiz olarak konsolosluga verilmesinden itibaren
2 GUN SURMEKTEDIR
Başkonsolosluk, gerekli gördüğü takdirde belirtilen belgeler dışında başka belgelerin ibraz edilmesini ve başvuru sahibinin bizzat mülakat için çağrılmasını talep edebilir.
Ancak; bütün istenilen evrakların temini ve yapılan görüşme, kesin olarak vize verileceğinin garantisi değildir.
TURİSTİK VIZE MURACAATLARINDA EKTEKI BELGELER GEREKMEKTEDIR
*Lutfen dikkat, asagida bahsedilen prosedur sadece calisanlar ve Misir dan davetiyesi olanlar icin gecerlidir.
PASAPORT
En az 6 ay geçerlilik süresi ve boş vize sayfası bulunması gerekmektedir.




1 ADET VESIKALIK FOTOĞRAF
  • Fotoğraflar mutlaka yeni çekilmiş ve vesikalık olup.
  • Aile refakatindeki her cocuk icin bir adet ilave vesikalik fotograf gerekmektedir.

VİZE FORMU
  • Vize formu eksiksiz olarak doldurulmalı ve arka sayfa imzalanmalidir (Form daktilo veya tükenmez kalem ile okunaklı olarak doldurulmalidir)
  • Forma fotograf zimba ile ilistirilmelidir.
EŞ VE ÇOCUKLARIN VİZE TALEPLERİ
  • Eğer eşiniz ve çocuklarınıza da vize talep edecek iseniz.
  • Onlar içinde birer adet vize formu doldurmanız, imzalatmanız.
  • Her birinin adi ve soyadi, pasaport numarasi dilekçe ve davetiyede yazilmasi gerekmektedir

KONSOLOSLUĞA HİTABEN DİLEKÇE
  • Calistigi firmanın antetli kaşeli-imzalı kağıdına, (sirket adresi, telefon numaralari belirtilmelidir).
  • Misir konsoloslugu dikkatine ingilizce olarak yazilmasi gerekmektedir. (Turkce dilekceler kesinlikle isleme alinmamaktadir.)
  • Vize talep edilen kişinin firmadaki görevi, dilekcede belirtilmelidir
  • Misirda bulunacagi süreler tarih olarak belirtilmelidir.

DAVET YAZISI



  • Bağlantıda olduğunuz firmadan ya da seyahat acentasindan adınıza hitaben antetli kağıda kaşeli-imzalı Misir konsoloslugu dikkatine ingilizce ya da arapca olarak yazilmali ( sirket adresi, telefon numaralari belirtilmelidir ).
  • Original olarak elden ya da fax yoluyla yapilmalidir,
  • Sirket / Seyahat acentasi adresi, telefon numaralari belirtilmelidir.,Vize talep edilen kişinin adi soyadi , pasaport numarasi ve Misirda bulunacaği süre yazmalidir.



TEK GIRIS TURISTIK VIZE (sadece Turistik amacli)
UCRETI 80 DOLAR
Vize islemi Pasaportun, butun ilgili evraklarla birlikte eksiksiz olarak konsolosluga verilmesinden itibaren
2 GUN SURMEKTEDIR
 

Bugün 4 ziyaretçi (15 klik) kişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=